Sidor

lördag 27 augusti 2011

Dag 26, 27, Solo Cross Country

Fredagen dag 26 var mest skit, pga orkanen. Ingen flög.

Dag 27 var det dock bättre! Vindarna var lugna nog på morgonen för att flyga solo för första gången utanför trafikvarvet! Var en kort liten resa på ca 30 min start till landning. Det var knepigt innan, och det var inte ett dugg lättare utan instruktörens extra två händer. Det gick i alla fall ganska bra, men det vart stressigt som bara de sista 5nm när allt skulle hända på en gång.

Pre-flight av kärran tidig morgon

Mer eller mindre direkt efter jag landat så började det blåsa by vindar, vilket innebär ingen mera flygning för oss studenter... Så jag och en polare, Ste, drog iväg för att hitta på något och hittade en liten pirat ö till minigolfbana!




Putt!



Ste



Flygtid i timmar:
2011-08-27:  1.0 PIC
Flygtid totalt hittills:  31.7 (DUAL: 25.7, PIC: 6.0)

// Michel

4 kommentarer:

  1. Schysst blog! Jag väntar dock på att läsa lite om vad du tycker om EASA i detaljer. Det skulle vara intressant att höra dina intryck.

    Mvh

    Henrik

    SvaraRadera
  2. Tack tack! Ska försöka få ner lite mera sånt nu. Är klar och hemkommen. Det var fullt ös, så hann inte helt med att skriva så mycket som jag ville.

    SvaraRadera
  3. Okej, ser fram emot det! Grattis förresten!

    SvaraRadera
  4. Hej Michael, Grattis till ditt PPL! Jätte trevlig blogg =) Vi är 2 st som tänker åka till USA i vår för att ta vår PPL. Undrar om du har några tips om hur vi kan förbereda oss ex DVD , böcker etc. Vi bor söder om Malmö, hade varit trevligt att prata med dig och höra hur allt fungerar. Jenny

    SvaraRadera